Hogyan zajlik az autómentés?

Szorult helyzetbe került és azonnal autómentőre lenne szüksége? A legnehezebb dolog ilyenkor, hogy átgondoltan cselekedjünk, így ha tudjuk mi fog történni, melyek az autómentés lépései, nyugodtabbak lehetünk a szorult helyzetben.
Baleset vagy csak egyszerű műszaki hiba esetén bizony nehéz nyugodtnak maradni, ám ez a legfontosabb! Elsősorban az ijedtség leküzdése után egy balesetnél legfontosabb az elsősegély nyújtás és a sérültek felmérése. Miután felmértük a helyzetet és mindenki biztonságban van, az autóról is gondoskodni kell a kialakult helyzet és esetleges károk, sérülések miatt.
Mielőtt hívja az autómentőt, általános kérdésekre készüljön fel; gurul-e az autó, lehet-e kormányozni, honnan történik majd a mentés, milyen típusú gépjárműről van szó.
Autómentőnk nonstop hívható, így bármikor éri a baj, ránk számíthat. A megkeresésünk után felvisszük adatait a rendszerbe és hatékony, gyors megoldást biztosítunk személyre szabottan. Ránk a legszorultabb helyzetben is számíthat, keressen minket bizalommal!

Autómentés